Celostátní karanténa a dotazník

Od 16. 3. 2020 byla vyhlášena v ČR karanténa, která kvůli dalšímu šíření nového typu koronaviru obsahuje mimo jiné i volný pohyb lidí po ČR. Doporučujeme všem žáků, aby opatření karantény opravdu dodržovali. Chtěli jsme těm žákům, kteří si výjimečně zapomněli minulý týden nějaké učebnice ve škole, zajistit, že si pro ně budou moci v týdnu od 16. 3. 2020 do školy přijít. Okolnosti (vyhlášení karantény) se však změnily, nejde to. Několika žákům, kteří se ozvali, jsme stihli vydat zapomenuté učebnice ještě minulý týden. Požádám učitele, aby se žákům, kteří si nějakou učebnici ve škole zapomněli, nějak pomohli s poskytnutím textů (elektronickou formou), resp. žákům doporučili, aby si se spolužáky elektronicky vyměňovali případné studijní texty. 

Dotazník k distančnímu vzdělávání žáků, které pokračuje. Připravili jsme již v průběhu minulého týdne nějaké komunikační a informační kanály pro distanční vzdělávání žáků školy. Předpokládám, že jste již zaregistrovali, že Vás učitelé postupně oslovují a že se také formou samostudia učíte. Potřebujeme překontrolovat, jak všechno funguje, prosíme Vás tedy o vyplnění následujícího elektronického dotazníku (termín  vyplnění – do úterý 17. 3. 2020 termín vyplnění dotazníku je posunut do pátku 20. 3. 2020)). Dotazník vyplňte zde: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=YAPP9WEu2k6v-WJO2hRSsGeE-RJ6jgFGrF8XAbjklNBUNEJaSTVESlhOS1pGMktCVUc0M0lMODdCUi4u.

Občas dostává naše škola dotazy, jak to bude s maturitní zkouškou a jak to bude s přijímačkami. Zatím nebyly školám poskytnuty žádné upřesňující informace. jakmile je budeme mít, okamžitě budeme informace poskytovat.