Maturitní ples

ples_a

Pátek 16.02.2018

Pohádkový les, Fabrika ve Svitavách a Obchodní akademie. Co mají tyto věci společné? Maturitní ples studentů letošního ročníku „obchodky“.
Tento ples se uskutečnil v pátek 16. února 2018. Večerníček, v podobě třídní učitelky Lady Markové, zahájil předtančení absolventů a po kulturní vložce vážného tance jsme si užívali krásného večera (Ještě aby ne, když jsme si ho zorganizovali.). Za moderování Ondry Pokorného jsme si chodili pro šerpy, které nám dávaly naše třídní učitelky – Mgr. Lada Marková a Ing. Petra Kopečná. Ke každému měli ještě pár milých slov ředitel školy Mgr. Libor Pavlík a zástupkyně ředitele Mgr. Jana Strnišťová. Při chůzi po červeném koberci nás zasypávaly mince našich blízkých a do uší zněl potlesk či hvízdání. 
Uvolněnou atmosféru v sále nahradil ryze soutěživý vzduch v podobě aukce o pohádkový dort. Po jejím konci se setmělo a do sálu vkročili pštrosi, sice jen UV, ale to se taky počítá. Nechceme se chlubit, ale kdo z Vás měl na plese pštrosy?
Předposledním hřebem večera bylo (před)půlnoční překvapení v podobě Slovanů a jejich Moskau. Vodka a slovanská nožka létaly sálem a publikum se smálo. Opravdovým zlatým hřebem večera bylo zašlapávání šerp.
Kdo nezažil, neuvěří. Tento den bude do konce našeho života v našich vzpomínkách.
 
MR Kateřina Jílková