Přípravný kurz k přijímačkám a přijímačky nanečisto

Přijímačky - kurz

Informace k přípravnému kurzu k přijímačkám a k tzv. Přijímačkám nanečisto najdete ZDE. Od této chvíle až do 28. ledna 2019 se můžete přihlašovat - přihlášku k přípravnému kurzu najdete ZDE a přihlášku k tzv. Přijímačkám nanečisto si stáhněte v příloze ZDE. Obdobné kurzy škola organizuje již řadu let. Termíny schůzek: středa 30. ledna a čtvrtky 14., 21. a 28. února 2019.

Všichni uchazeči o studium na jakékoliv střední škole s maturitou budou letos konat přijímací zkoušky z MAT a ČJL prostřednictvím testů společnosti Cermat. Stáhněte si informace o kurzu (viz příloha), který naše škola pro zájemce o studium na naší škole připravila a jehož absolvování se Vám může hodit při přijímacích zkouškách v dubnu 2019. Přihlášku je potřeba doručit na sekretariát obchodní akademie (T. G. Masaryka 47, 56802 Svitavy) nebo na ředitelství školy (Sokolovská 1638, 56802 Svitavy) nejpozději do pondělí 28. 1. 2019 včetně, a to osobně, poštou na adresu školy nebo mailem (např. i naskenovanou, ofocenou) na adresu info@gy.svitavy.cz. První setkání účastníků kurzu se uskuteční ve středu 30. 1. 2019 v 14:00 (sraz již v 13:45) – proběhnou přijímačky nanečisto, ostatní lekce pak budou začínat vždy ve čtvrtek v 15:00. Do 28. ledna 2019 je nutné mít zaplaceno kurzovné – informace o platbách jsou součástí textu v příloze.

Pokud by Vám nebylo něco jasné, další informace poskytneme přímo na sekretariátu školy nebo na tel. 461535090 nebo 603511743. Upozorňujeme, že pro zájemce o studium na gymnáziu jsou informace (a zejména termíny) trochu odlišné, najdete je ZDE.

Testy pro „Přijímačky nanečisto“ připravil CERMAT, který pak bude zajišťovat „ostré“ přijímačky. Tyto „Přijímačky nanečisto“ slouží k tomu, aby si žák testy vyzkoušel a prožil si trochu zkouškovou atmosféru, i když o nic nejde.

Účastníci kurzu i „Přijímaček nanečisto“ si přinesou s sebou vždy přezůvky, psací potřeby, rýsovací potřeby a záznamník (sešit, blok,…).

V příloze najdete informace o přípravném kurzu (včetně informací o „Přijímačkách nanečisto“) a přihlášky. Je možné se přihlásit jen na Přijímačky nanečisto, avšak bez možnosti účastnit se rozboru testů.

Sledujte tento web, také zde budeme zveřejňovat (zejména před zahájením kurzu) další informace k přijímacímu řízení.

Přihlášení účastníci na kurz nebo samostatné „Přijímačky nanečisto“ již zváni školou nebudou (škola již žádnou pozvánku nebude posílat).

Přestože letošní Dny otevřených dveří skončily (poslední byl 17. ledna 2019), nabízíme všem zájemcům návštěvu školy každý den od 8:00 – do 14:00 (případně po domluvě). Nutno je však telefonicky nebo emailem návštěvu předem domluvit (tel. 603511743 nebo info@oa.svitavy.cz). Zájemcům poskytneme informace o škole, o přijímacím řízení, provedeme je školou, poskytneme také informace o přípravném kurzu k přijímačkám nebo o tzv. přijímačkách nanečesto.